• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσφυγή κατά της απόφασης της ΡΑΕ


Ο Δήμος Ικαρίας πιστός στις δεσμεύσεις του κατέθεσε στις 8.12.2021 με αρ πρωτ Ι-315301 προσφυγή κατά της απόφασης της ΡΑΕ για εγκατάσταση αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 330ΜW στην Ίκαρος Άνεμος Μ.Α.Ε., προσχέδιο της οποίας διανεμήθηκε ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις προκειμένου να λάβουν γνώση και να καταθέσουν απόψεις προς συμπλήρωση και βελτίωση του κειμένου.

Ήδη κατά την εν λόγω συνεδρίαση στις 3.12.2021 συζητήθηκε θέμα σχετικό με την άδεια παραγωγής στην Ίκαρος Άνεμος ΜΑ.Ε όπου με την 83/2021 με απόφασή του “Το Δημοτικό συμβούλιο Ικαρίας δηλώνει ότι είναι απέναντι σε κάθε σχεδιασμό για εγκατάσταση ΒΑΠΕ στην Ικαρία. Ζητά την ακύρωση της απόφασης της ΡΑΕ αλλά και κάθε άλλης καταστροφικής απόφασης και θα υποστηρίξει όσες κινητοποιήσεις διεκδικούν την ακύρωση αυτών των σχεδιασμών”

Παρατίθενται παρακάτω σύνδεσμοι   με την προσφυγή κατά της απόφασης της ΡΑΕ, την Εισήγηση Δημάρχου καθώς και με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ικαρίας.


© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition